Norge

Elias tog inte med sig sin bärbara DVD, den var inte laddad. Isac (min storebror) stanna hemma. Vi kom fram på kvällen och då åt vi och sen satte vi oss i ett rum och prata. Det var sovsalar men dom var faktiskt mysiga. Vid 10 nästa dag började vi gå. Det var jobbigt i början men sen gick det över och sem blev det jobbigt igen och sen gick det över. Vi stannade ju och vilade flera gånger. Och när man inte var trött var det faktiskt skönt att gå he:P Det var snö på vissa ställen och på ett ställe behövde vi klättra ner för det var jätte brant. Och ibland var det brant uppför. Jag såg snygga killar och inte bara när vi gick där utan typ överallt vi va ;) Den sista sträckan vi gick var neråt, och då gick Elias och jag på fast han stanna på ett ställe och väntade på mamma och pappa så jag kom ner först. Och bena darrade för man hade gått så mkt. Vi gick ju över till ett annat ställe så vi sov ju inte på samma ställe som förut, fast det förra stället hade mysigare sovsalar. Här fanns det trevåningssäng, he:P Vi satte oss ute och åt och myste sen gick vi in och satte oss. Man var ju trött efter kan jag ju säga, och solbränd. Redan vid 22:00 typ  tror jag så gick vi och la oss fast jag somna inte förns senare, låg och lyssna på musik och spela spel på min Ipod en stund och sen hade jag svårt för att sova, det brände så i armarna bara för att jag bränt mig i solen och det bränner än. Vid kvart i 9 gick båten till det första stället vi sov på och när vi kom fram så såg vi att vi hade punka så vi kom inte iväg förns typ vid 11. Det tog oss 9 timmar att gå det där och då har jag räknat med rasterna också. När vi åkte hem så åkte vi förbi Samuel (pappas bror) för att lämna några saker vi lånat. Therese mage är stor. Asså samuels fru:) Barnet kommer i augusti, då får man en till lillkusin:) Vi kom hem vid halv 10 typ, Tilda blev glad (vår hund). Vet inte riktigt vad jag ska skriva det är lite svårt att skriva om helgen:P
Hoppas jag kmr kunna sova bättre idag och hoppas det inte kmr brännas lika mkt på armarna imorn. vi glömde nämligen smörja in oss med solskyddssalva, så smarta som vi är. Min panna och näsa känns stela he, har brännt dom med elr iaf näsan och lite under ögonen. Men brun kmr jag bli he. Jag tror det hette Besseggen det berget vi gick. Och nu har man träningsvärk i ben, armar och midja.


Så här såg jag ut när vi hade kommit fram. (ingen foundation)Morgon, och nu har vi börjat gått. Hehe och då visste vi inte vad vi hade gett oss in på.

Så såg jag ut, BRA skor, leggins, linne och uppsatt hår.


Det kändes lite konstigt att gå i sommar kläder i snö:P det var jätte skönt när vi kom till snö för det var svalt.
Jag sen Elias och lite av mamma ser man också.


Jag vet jag ser flintis ut men det är för jag har uppsatt hår. Pappa, jag och Elias :)


Där gick vi ner, men det är inte den värsta biten. (vet inte vilka som är på bilden)


Bakom där tog det slut så man behövde hoppa, ne då men där bakom var det brant. Elias, pappa och mamma på bild:)Där gick vi nerför, man kan gå andra hållet och det var det folk som gjorde. (vet inte vilka det är som är på bilden)


Där gick vi ner.


Här åt vi lunch. Elias, pappa och mamma på bild :) blev inte så mkt för mig var inge hungrig och maten var äcklig.

 

Elias :)


Snart framme.


Framme, guh så skönt det var.


Där vi satt
sen och åt när vi kom fram.


På båten hem. Där gick vi och mkt mkt mer.
Asså jag är verkligen ingen friluftsmänniska om man säger så, så det här var nått jag ALDRIG har gjort förut. Jag vet det är mkt bilder och det finns mkt mkt mkt mer och många fler på utsikten och jag vet man kan göra bilderna till miniatyrer men jag vill inte det för då kollar ni säkert inte på dom hehe;P Tänk att jag orkade gå det där det är ju helt sjukt:P Och asså shit vad dyrt det är i norge fast det visste vi ju, har ju vart där förut. Men lixom en pizza kostade mellan 100-200 kr typ och lite mer men här i sverige kostar dom typ 45, lite skillnad elr vad säger ni? :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0