Skolavslutningen

Skolavslutning igår :) Det var inte så bra väder, det regnade på morgonen men sen blev det finare under dan.
Vi som var med i kören skulle komma till kyrkan halv 8, hehe jag vill nästan inte säga när jag gick upp:P Menmen, jag går upp halv sex i vanliga fall så jag behövde gå upp 20 minuter tidigare.
Det kändes verkligen inte som skolavslutning. Halv 9 så kom alla och då började avslutningen sen halv 10 var den slut och då gick alla till sina hemklassrum. Vi fick fika och våra betyg. Jag fick ett till VG bara så nu har jag VG i bild och musik och det var slutbetyget i musik så det är jag nöjd med men jag tkr jag borde fått MVG i bild och högre i biologi för Carlberg sa att jag nästan hade VG förra terminen, men jag får säkert det i 9:an sen.
Klockan 10 slutade vi men jag stannade kvar i skolan med Annica, Robin, Martin, Isak och Markus. Vi väntade tills 9:orna skulle gå ut. Och nu är det bara ett år kvar med klassen, asså jag tkr det känns sorligt nu när jag tänker så för vi har så jävla kul ihop och ett år går hur fort som helst tänk bara hur fort det här året gick.Så här såg jag ut.  En vit klänning från Spirit och ett par vita pumps från Dinsko med 9,5 cm hög klack. Jag hadde luggen uppsatt och ett par stora vita stjärn örhängen. och så hade jag det halsband som jag fick från M&M (mormor och morfar) när jag konfermerade mig för ungefär 3000kr.Isak, Martin och Robin :)<39:orna går ut. Jag kmr faktiskt sakna dom.Tyvärr så fick jag ingen bild på hur Annica såg ut men hon var jätte fin i sin vita klänning. Jag har en bild på hur några av tjejerna i klassen såg ut men den blev lite suddig men alla var jätte fina :)<3HA EN BRA SOMMAR ALLIHOP, PUSSS! :D<33

(Det känns verkligen inte som sommarlov)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0