Ni får hjälpa till att peppa mig!

Nu ska ni få höra något som kommer göra så att ni tappar hakan! Jag lovar er!
Jag har precis blivit klar med en skoluppgift. En väldigt försenad en som ni kanske förstår. Jag la mig alltså inte ute och solade, utan jag stannade kvar här i sängen och bestämde mig för att göra klart en uppgift.
Jag hade kunnat gjort det på en dag med dåligt väder, men då kanske jag inte skulle haft orken till att göra det. Men det hade jag idag. Så nu är den uppgiften klar och det känns jätte bra! :D
Nu har jag bara en stor uppgift kvar som måste bli klar. Som tur är så är det bara en uppgift och inte flera. Men det jobbiga är att den här uppgiften är verkligen stor..
Dom här två sista skolåren så ska jag verkligen försöka att plugga och engagera mig i studierna. Jag vet ju själv hur jobbigt det blir när jag väl sitter där med tusen oklara skoluppgifter som måste inlämnas i slutet av terminen. Och det är ju så mycket skönare att ha allt gjort, det tycker ju alla!
Men varför gör man det inte då? Man orkar inte.. Det är tråkigt.. m.m.
Så skoltrött som jag var under ettan har jag aldrig varit. Och det är illa.
Jag säger varje år att jag verkligen ska försöka men det misslyckas varje år. Och jag säger det det här året med, men den här gången ska jag lyckas.
Jag har ångest för att skolan ska börja. Jag vill verkligen orka med att plugga men jag är rädd att jag inte kommer det. Men jag tror också att jag haft mer ångest för att skolan ska börja p.g.a mina skoluppgifter som skulle varit klara vid det här laget. Och nu är ju en av dom klara. Ångesten minskar lite.
Jag har bara två år kvar av skolan. Det ska jag väl kunna klara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0