Some day

Efter solningen så gick jag in och la mig i min sköna obäddade säng. Såg på några avsnitt av One tree hill. Det är ju så bra!
Så fort det blir känslosamt så börjar jag nästan gråta! Jag börjar t.o.m gråta när Nathan berättar att han kommit med i NBA. Är nu inne på säsong sju. Igen. Och nu är Julian med i bilden! :)
Efter att jag sett ett antal avsnitt så bestämde jag mig för att äntligen få rummet städat. Mamma hade bestämt att vi skulle ha städ dag idag, så det var bara att börja städa när orken kom!
Och av någon konstig anledning så blev jag glad av att städa. Det kändes så skönt att äntligen få det gjort! Nu ska jag verkligen försöka att hålla det städat!! Eller vem försöker jag lura.. Det kommer inte hända. Men man kan alltid hoppas!
Det fick även bli ett träningspass idag, men det blev den kortaste versionen av alla mina olika träningar. Men det är ju bättre än inget i alla fall! Man måste ju tänka positivt.
Har legat i sängen och skrivit min ansökan om stipendium så jag fått kramp i fingret, men nu blir det en myskväll i soffan, det är faktiskt skönt att bara vara hemma i kväll ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0